De ce sa oferiti ulei de usturoi porumbeilor

Uleiul de usturoi este benefic pentru organismul porumbeilor. Discutam in randurile ce urmeaza de ce sa nu uitati sa includeti acest tip de supliment in dieta porumbeilor. Nu uitati ca veti gasi in eshop-ul nostru variante de ulei de usturoi.

Usturoiul - bun, dar de ce?

Cunoscut pentru proprietatile sale curative, usturoiul este util chiar si cand vine vorba de a preveni fermentatia si de a ajuta deci digestia. Este unul din remediile naturiste pentru a trata viermii, ajuta la circulatia sanguina si protejeaza caile respiratorii.

  • Contine vitamina E.
  • Contine acid linoleic.
  • Considerat antibiotic natural.

Putini stiu ca un miligram de usturoi are aceeasi putere ca si un antibiotic. Este de altfel si o alegere drept tratament naturist pentru a bifa si deparazita porumbeii. Iar un produs de acest gen nu este greu de administrat si in plus este foarte bine tolerat.

Stiati ca? Se spune despre usturoi ca reintinereste ficatul. Principala sa valoare sa spunem consta in actiunea benefica pe care o are asupra functiei hepatice si asupra bunei functionari a acestui organ. Stimuleaza sucul gastric, intensifica fluxul sanguin prin ficat. Poate fi administrat si puilor.

Aici oferta noastra: de la Natural sau Paloma.

Unul din cele mai vechi procedee de curatare naturala

Usturoiul si desigur si uleiul de usturoi este poate unul din cele mai vechi metode aplicate pentru curatarea sangelui, pentru a evita ingrosarea acestuia. Are proprietati antitoxice, contine sodiu, sulf, eter. Este un dar al naturii de care trebuie sa stiti sa profitati caci nu aveti ce pierde.

Recomandat este sa va optimizati timpii si astfel sa achizitionati uleiul de usturoi, pentru ca in incercarea de a obtine acest extract acasa pierdeti timp si energie. In plus, trebuie sa faceti din cantitati generoase de usturoi. Comandati rapid, aici: www.produsecolumbofile.ro.

Cand poate fi administrat

Uleiul de usturoi poate fi util in sezonul sportiv. Spre exemplu la intoarcerea de la concurs, in acea zi, dar si a doua zi. La fel de bine poate fi administrat si in perioada de pregatire pentru un concurs de fond, intrucat poate produce rezerve de grasime in corpul porumbeilor. Nu in cele din urma, columbofilii trebuie sa stie ca pot oferi pasarilor acest tip de ulei si in perioada lor de dezvoltare si naparlire.

Poate fi amestecat in mancare, zilnic. Pentru o administrare optima recomandam sa cititi cu atentie toate detaliile de pe eticheta. Tineti cont de dozajul si perioada de administrare si nu depasiti aceste valori si termene.

Hrana porumbei