Misiunea noastră

Ne dorim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii în materie de comercializarea produselor calitative pentru porumbei.

Ne-am propus să oferim o soluție simplă pentru clienții noștri, să comande simplu și rapid cu ajutorul telefonului sau al pc-ului acestora. Din acest motiv ne-am hotărât să lansăm un magazin online care conține după părerea noastră și pe baza experienței acumulate până în prezent cele mai bune produse de pe piață, adunând toate aceste produse într-un singur loc, de unde orice persoană care este în căutare de produse columbofile, va putea plasa o comandă extrem de simplu.

Ne dorim să devenim o sursă de încredere pentru tine, de unde poți să fii sigur că de fiecare dată când plasezi o comandă la noi, vei fi întâmpinat cu același profesionalism pe care l-ai întâlnit de fiecare dată.

De ce Produse Columbofile?

  • O gamă variată de produse premium la dispoziția tuturor
  • Sfaturi profesionale de la echipa noastră profesionistă cu o experiență vastă
  • Ușor de comandat și livrat la timp
  • Disponibil pentru comandă oriunde în lume

Viziune

Vă garantăm că produsele noastre vă vor ajuta să vă păstrați porumbeii în cele mai bune condiții în fiecare sezon. Diferența dintre porumbeii de top cei și câștigători este mică, iar cu produsele noastre, puteți face această diferență.