Accesorii și produse pentru porumbei

Un columbofil este un iubitor de porumbei, care le oferă mai tot timpul atenția de care au nevoie. Porumbeii sunt niște păsări extrem de sensibile și minunate, care îți generează satisfacere atunci când îi vezi mari și puternici. Grija pentru aceste păsări începe atunci când îi cumperi și când te-ai decis să faci o meserie din asta. Îi poți cumpara pentru sport, pentru decor sau pentru carne, alegerea făcută fiind cea mai importantă în îngrijirea lor.

Comandă acum online accesorii și produse pentru porumbei!

Din grijă pentru porumbei, site-ul produsecolumbofile.ro dorește să ofere clienților cele mai eficiente și calitative accesorii pentru porumbei. Pe site găsești hrănitoare, adăpătoare, cârlige, pâsle, șpaclu, încălzitoare pentru adăpătoare, fețe pentru boxe din plastic sau cuibare din carton. Toate acestea sunt necesare pentru cei care cresc porumbeii. Produsele respective îndeplinesc condițiile unui spațiu ideal pentru aceste păsări minunate.

Porumbeii nu necesită doar mâncare și apă, ci și o atenție maximă. Înainte de a-i cumpăra, asigură-te că le-ai creat condiții de trai ideale. Atât tu, cât și porumbeii trebuie să vă bucurați de o viață lungă împreună. Acest lucru presupune îngrijirea lor atunci când se lovesc sau când au probleme de sănătate. Oricare ar fi motivul pentru care i-ai cumpărat, porumbeii trebuie să beneficieze de cele mai bune condiții!

Produse Columbofile îți pune la dispoziție produse de la Aviform, Belgica de Weerd, Beyers, Chevita, Cest Pharma, Dac Pharma, Giantel, Dr. Brockamp sau Paloma Belgium. Pe lângă aceste produse pe care trebuie să le achiziționezi, porumbeii mai au nevoie și de hulubărie. Aceasta este locul în care vor sta păsările, iar construcția ei trebuie efectuată în funcție de numărul lor, mărimea și în special temperamentul lor.

Meseria de columbofil nu este atât de simplă precum pare. Dacă pui porumbeii agitați în același loc cu cei calmi, cel mai probabil se vor bate, își vor rupe aripile sau se pot chiar omorî. Trebuie să observi temperamentul fiecărora pentru a te asigura că vor fi în aceeași stare și în a doua zi. Adăpostul pentru porumbei, împreună cu hrănitoarele și adăpătoarele trebui construite și cumpărate în funcție de comportamentul lor. Achiziționează accesorii și produse pentru porumbei, pentru o creștere cât mai armonioasă!

Poți achiziționa de pe site-ul produsecolumbofile.ro hrănitoare de 1,5 m, unde pot mânca mai multe păsări. Însă, trebuie ca acestea să se înțeleagă pentru a mânca împreună. Același lucru se întâmplă și în cazul adăpătoarelor. Dacă sunt mai mulți porumbei care nu se înțeleg, le poți cumpăra hrănitoare tip boxă. Acestea oferă posibilitatea de a mânca separat, fiecare porumbel având locul de hrană individual.

Apa este foarte importantă pentru porumbei. Ei nu pot bea apă foarte rece. Iarna și toamna, când temperaturile scad destul de mult, sunt necesare încălzitoarele. Acestea au un sistem care încălzesc apa suficient pentru toți porumbeii. Nu este indicată apa rece, iar pe perioada iernii nu se poate încălzi la soare. Pe produsecolumbofile.ro găsești încălzitoare pentru apă sub diferite forme și modele.

Un alt aspect important asupra căruia trebuie să îți îndrepți atenția este curățenia. Porumbeii necesită spații curate, chiar dacă fac mizerie mai mereu. Curățarea periodică este foarte importantă și pentru sănătatea lor, așadar nu mai pierde timpul și cumpără produsele necesare pentru curățenie!

Dacă ești orientat în special către porumbeii voiajori, ai nimerit în locul potrivit! Site-ul nostru dispune de o varietate de accesorii pentru acest tip de porumbei. Special create pentru porumbeii voiajori, aceste produse și accesorii sunt menite pentru a avea păsările într-o formă ideală. Cu ajutorul lor îi poți proteja de boli sezoniere și numeroase alte afecțiuni. Comadă acum accesorii și produse pentru porumbei!

 

Accesorii columbofileProduse pentru porumbei