Cum, cand si de ce administram Belgasol porumbeilor?

Ati ajuns aici, in cautarea unor raspunsuri in ceea ce priveste administrarea corecta a unor suplimente alimentare pentru porumbeii vostri. Descoperiti in randurile ce urmeaza mai multe despre cum, cand si de ce administram Belgasol porumbeilor.

Ce este acest produs?

Acest produs este un mix foarte bun, contine electroliti, vitamine, dar si minerale de care organismul porumbeilor are nevoie. In plus, lista de ingrediente este completata de aminoacizi, ingrediente menite sa ofere un plus de energie. Este folosit in principal pentru a imbunatati hidratarea.

Daca va intrebati cum sta treaba in ceea ce priveste Belgasol pentru porumbei administrare e bine de spus ca este o alegere a columbofililor pentru perioada de reproducere a porumbeilor. Este folosit de asemenea pentru cresterea puilor si a generatiei de porumbei tineri, in orice caz, toti cei de peste o saptamana.

De asemenea, Belgasol este utilizat si pentru a imbunatati conditia fizica a porumbeilor. Poate fi administrat si pentru simpla hidratare, dar mai ales pentru a revigora porumbeii cand sunt epuizati, fie post concurs, fie dupa antrenamente. In astfel de cazuri recomandarea este de a le oferi acestora o lingura pe zi, in amestec la un litru de apa. Pentru cei care administreaza acest  produs cu scop de recuperare, doza poate fi de 15 ml / litru de apa, oferit imediat dupa ce porumbeii ajung la sosire.

Cum administram corect? In afara acestor indicatii specificate, este recomandata administrarea pe durata a 5 zile consecutive, in amestec de 30 ml/1 litru apa.

Stiati ca…?

Despre acest produs se spune ca este mai bun decat altele in multe privinte. Unii ar spune chiar ca este unul dintre cele mai eficiente pentru perioada de reproducere. Poate fi de asemenea administrat pentru puii care au scaune apoase sau pentru cei care trec de la lapte la hrana solida, pe baza de boabe intregi, pentru cei care consuma mai mult grit sau pentru cei care trebuie sa scada in greutate. 

Belgasol este mai eficient decat electrolitii conventionali. Asadar orice alta varianta ati considera sa o administrati, s-ar putea sa fie mai costisitor, sa fie necesar sa administrati cantitate mai mare, pentru a obtine acelasi efect. Este asadar considerat a fi unul dintre cele mai bune produse, in raport excelent calitate-efect-pret.

Din punct de vedere al administrarii concomitent cu alte tipuri de produse, trebuie spus ca Belgasol este compatibil cu toate celelalte produse Belgica de Weerd, producatorul Belgasolului.

In gama noastra de produse veti gasi si acest tip de produs, disponibil in varietate de cantitati, fie de un 1l, de jumatate de litru sau mai putin. In functie de interesul avut, de scheme de tratament urmata, ar fi bine sa va aprovizionati cu toate cele necesare. Nu uitati, aveti disponibilitate imediata la acest produs, in magazinul nostru online, www.produsecolumbofile.ro. Notam si stocul disponibil, pentru a sti care sunt sansele de a cumpara cantitati mai mari.

Desigur, sunt si produse competitive cu acesta, veti gasi si alternative, insa veti testa pentru a observa care sunt rezultatele sau daca acestea intarzie sa apara. Cand veti dori sa mergeti la sigur, iata aici recomandarea.