Achizitionare Gift Certificates

Taloanele Cadou pot fi cumparate ca orice alt articol folosind metodele clasice de plata. In momentul cumpararii, valoarea Talonului Cadou va fi adaugata in contul Taloanelor Cadou personale. Daca exista fonduri in contul Taloanelor Cadou, veti observa ca suma este vizibila in Cosul de cumparaturi. De asemenea, in fereastra Cosului de cumparaturi, gasiti un buton care va conduce spre pagina de unde puteti darui Gift Certificates, altor persoane, prin mail.

Cum trimiteti Gift Certificates

Pentru a trimite un Gift Certificate, trebuie sa mergeti la sectiunea Trimitere Gift Certificates. Veti gasi calea catre aceasta pagina in fereastra Cosului de cumparaturi.
Cand trimiteti un Gift Certificate, urmatoarele informatii trebuiesc specificate:
- Numele destinatarului Talonului Cadou.
- E-mailul destinatarului Talonului Cadou.
- Suma pe care doriti sa o trimiteti. (Nota: Nu e necesar sa trimiteti toata suma din contul Taloanelor Cadou.)
- Un scurt mesaj ce va fi trimis in mail.
Va rugam sa va asigurati ca toate informatiile sunt corecte, aveti posibilitatea de a modifica aceste informatii inainte de trimiterea mailului.
Cum cumpar cu Gift Certificates
Daca exista fonduri in contul Taloanelor Cadou, le puteti folosi si pentru a cumpara articole din magazinul nostru. In timpul procesului de initializare comanda va aparea un camp aditional. Introduceti acolo valoarea pe care doriti sa o achitati din contul Taloanelor Cadou. In cazul in care nu exista destule fonduri in contul dumneavoastra, va trebui sa alegi alta metoda de plata. Daca exista fonduri suficiente in contul Taloanelor Cadou se va deduce din acestea valoarea cumparaturilor.

Cum validez un Gift Certificate

Daca primiti un Gift Certificate prin mail, acesta va contine informatiile despre Talonul Cadou, impreuna cu un scurt mesaj. Mailul va contine de asemenea Codul de validare al Talonului Cadou. Este indicata listarea acestui mail ori pastrarea lui. Exista doua moduri de salvare a Taloanelor Cadou.

1. Prin accesarea link-ului din mail. Aici veti avea posibilitate sa va creati un cont inainte ca Talonul Cadou sa fie validat si plasat in contul Taloanelor Cadou validate. Valoarea din cont va fi disponibila pentru dumneavoastra si o puteti gestiona asa cum doriti.

2. In timpul procesului de cumparare, in sectiunea de selectare a metodei de plata va exista un camp pentru introducrerea Codului de validare . Intruduceti Codul de validare aici, si apasati butonul Validare. Codul va fi validat si suma va fi adaugata in contul Taloanelor Cadou. Puteti folosi apoi suma pentru a achizitiona orice articol din magazinul nostru

Ce fac daca intampin probleme

Pentru orice intrebari legate de Sistemul Taloanelor Cadou, contactati-ne prin mail la contact@produsecolumbofile.ro. Va rugam sa oferiti cat mai multe detalii despre problemele intampinate.